BeeldenAtelier Wenum Wiesel en de beeldentuin.
Hogekampweg 68, 7345EJ, Wenum Wiesel (Apeldoorn)


Dit jaar doet BeeldenAtelier en BeeldenTuin Wenum Wiesel op zondag 14 april 2019 mee met het jaarlijks terugkerende "Cultuur bij je buur!". De singer/songwriter Martin van de Vrugt zal om 13:00, 14:30 en 16:00 optredens verzorgen van een half uur.

>

Johan Th. van der Weele
BeeldenAtelier Wenum Wiesel
Hogekampweg 68, 7345EJ, Wenum Wiesel
www.beeldenatelier.nl
jthvdweele@gmail.com
tel: 06 50807120

Ik ben Johan van der Weele en sinds 2015 weer terug in Apeldoorn/Wenum Wiesel. In 2001 ben ik in contact gekomen met het beeldhouwen in steen. Dat werd vanaf het eerste begin een passie voor mij en die liefde voor het beeldhouwen heeft mij niet meer verlaten. Veel Simbabwaanse en nederlandse beeldhouwers hebben mij de techniek en het intuitief beeldhouwen bijgebracht.

In 2009 verhuisde ik naar Utrecht en daar ben ik workshops beeldhouwen in steen gaan geven. Zowel mijn cursisten, waarvan een aantal al vele jaren lang, als ikzelf, hebben dat altijd met heel veel plezier samen gedaan. Samen beeldhouden verbindt en vriendschappen ontstaan.

Begin 2015 verhuisden mijn vrouw Brigitte en ik terug naar Apeldoorn naar ons nieuwe huis in Wenum Wiesel. Wij hadden voor ogen daar nog meer met het beeldhouwen en het geven van workshops bezig te kunnen zijn. Mijn atelier is nu 'klaar' en er is genoeg ruimte om in en om het huis een idylische plek te vinden voor mij en mijn cursisten om te beeldhouwen in steen.

Voor vragen en bestellingen kan je mij altijd mailen of bellen.