Cultuur bij je buur!. Zondag 15 april 2017 in Hogekampweg 68, Wenum Wiesel.


Dit jaar doet BeeldenAtelier en BeeldenTuin Wenum Wiesel op zondag 15 april 2018 mee met het jaarlijks terugkerende "Cultuur bij je buur!". Het Granada ensemble zal om 13:45, 15:15 en 16:45 optredens verzorgen van een half uur. Het Granada ensemble bestaat uit 4 ervaren gitaristen en speelt onder andere klassieke-, Spaanse- en Zuid-Amerikaanse muziek op de Spaanse gitaar. Het programma omvat heel verschillende componisten en stijlen, waaronder wervelende Spaanse dansen, dromerige impressionisten, volksmuziek of minimal music.
Extra : demonstraties Tai Chi door Relax more van de Tai Chi groep van Ronald de Caluwe. Om 14:45 en om 16:15 starten de demonstraties.


Over cultuur snuiven bij je buur! in Apeldoorn e.o.

Dit jaar gaat Apeldoorn op 14 en 15 april weer helemaal los! Op deze zaterdag- en zondagmiddag zijn allerlei optredens, exposities en voorstellingen op onverwachte plekken in Apeldoorn (stad, wijken en dorpen). En dat al voor de vijfde keer!

Om een artiest te zien hoeft het publiek niet naar een optreden toe, maar komt de artiest naar het publiek. Koren,verhalenvertellers, bands, schilders, fotografen, singer-songwriters en dansers treden in dat weekend op, op plaatsen die de inwoners van Apeldoorn zelf aanbieden. Zij zijn hun gastheer/vrouw in huiskamers, galeries, wijkcentra, achtertuinen, verzorgingshuizen, enz.

Vorig jaar zorgden zo'n 80 gastheren en -vrouwen en 90 artiesten voor ruim 350 optredens en exposities van een half uur! Kijk voor foto's en andere belevenissen op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/cultuurbijjebuur/

De optredens en exposities zijn openbaar en gratis toegankelijk; ze bieden Apeldoorn de gelegenheid te laten zien hoe gastvrij de stad is!