BeeldenAtelier Wenum Wiesel en de beeldentuin.
Hogekampweg 68, 7345EJ, Wenum Wiesel (Apeldoorn)


Dit jaar doet BeeldenAtelier en BeeldenTuin Wenum Wiesel op zondag 14 april 2019 mee met het jaarlijks terugkerende "Cultuur bij je buur!". De singer/songwriter Martin van de Vrugt zal om 13:00, 14:30 en 16:00 optredens verzorgen van een half uur.

Wegens familieomstandigheden kunnen er
geen reserveringen in 2019 worden gemaakt.

Een heerlijk B&B tuinhuis in een heerlijke omgeving!

Wij bieden u een knus tuinhuis bestaand uit een woon-slaapkamer met keukentje. Ook is er een badkamer met douche en WC. U kunt heerlijk buiten zitten en genieten van het uitzicht op onze enorme tuin onder het genot van een uitgebreid ontbijt. U heeft het rijk alleen, dus veel privacy.

Het tuinhuis ligt in een landelijke omgeving, bijna direct grenzend aan de bossen rondom paleis Het Loo. Oftewel, eindeloze mogelijkheden om te wandelen, fietsen, en paardrijden. Daarnaast valt er op het culturele vlak genoeg te genieten: Paleis Het Loo, Theater Orpheus, Museum CODA, Kasteel Cannenburgh, etc. U fietst in een kwartier naar het centrum van Apeldoorn, dus een ochtendje shoppen behoort ook tot de mogelijkheden.

De gastheer (Johan van der Weele, www.beeldenatelier.nl) is beeldhouwer en verzorgt workshops. Hij heeft zijn atelier aan huis. Mocht u geinteresseerd zijn, neem dan kontakt met hem op.

Voor deelnemers beeldhouw-sessies kan deze ruimte voor €   33,50 gehuurd worden zonder ontbijt, beddegoed en hand/theedoeken.
U kunt voor een of meerdere dagen reserveren via mijn vrouw Brigitte Draijer (06 57578297). Mailen kan via brigittedraijer@gmail.com. Wij zien u graag tegemoet!