< BeeldenAtelier Wenum Wiesel en de beeldentuin.
Hogekampweg 68, 7345EJ, Wenum Wiesel (Apeldoorn)


Dit jaar doet BeeldenAtelier en BeeldenTuin Wenum Wiesel op zondag 14 april 2019 mee met het jaarlijks terugkerende "Cultuur bij je buur!". De singer/songwriter Martin van de Vrugt zal om 13:00, 14:30 en 16:00 optredens verzorgen van een half uur.>

Vanaf april 2017 begin ik op mijn nieuwe adres met workshops 'Beeldhouwen in steen'. In principe wordt er buiten of onder een afdak gehakt, maar binnen hakken kan ook. Er is genoeg gereedschap voor alle cursisten. Je moet wel zelf de steen meenemen.

De kosten voor de steen zijn niet in de lesprijs meegenomen.Stenen (serpentijn, albast hardsteen, leopard, opal stone, marmer) kunnen hier in de buurt gekocht worden. Bijvoorbeeld bij De beeldhouwwinkel' in Zutphen. Voor aanvang van een cursus kunnen wij gezamenlijk daar jouw steen gaan kopen waarbij ik help. Ga ervan uit dat je voor een eenvoudig beeld van 20 kilo ruwe steen (30x20x20) 20 tot 30 werkuren nodig heb. Zo'n steen zal ongeveer 50 euro kosten.
Voor de groepsworkshops ' stenen boekje maken' voor familie, collega's of vrienden is de speksteen wel in de prijs inbegrepen.

De doordeweekse workshops gaan door bij minimale deelname van 2 personen. De week of zaterdag-workshops gaan door met minimale deelname van 3 personen. Hierboven staan de workshops die ik geef. Wilt u zich aanmelden of overleggen voor een speciale workshop, klik dan op contact voor telefoon of email.

Met vriendelijke groet, Johan van der Weele